Bemutatkozás

A HomeOfficeHungary csapatáról

Hogy kik vagyunk mi? Nem számít. De komolyan. Minket te érdekelsz. És az, hogy megtaláld a helyed a munkaerőpiacon. Néhány éve elkezdtünk dolgozni egy online munkaerőközvetítő portálon, ami támogatja a hazai távmunka piacát, de miután sokat kutattunk a munkaerőpiacon egy komoly problémát fedeztünk fel. A munkavállalók nem megélni szeretnék a munkájukat, hanem túlélni.

Ezért aztán felépítettünk egy szakmai csapatot, akik HR, pszihológia valamint fotós tapasztalattal rendelkeznek. Nagyon fontosnak tartjuk a önismeretet az élet minden területén, így a munkakeresésben is.

Minket továbbra is te érdekelsz! Milyen álmaid vannak? Milyen munkát keresel? Teljes állást vagy freelancer lehetőséget? Milyen filmeket nézel? Mit csinálsz szívesen a szabadidőben? Egyetemista vagy? Pályakezdő? Tapasztalt munkavállaló?

Ha elakadtál, vagy úgy érzed, hogy szívesen beszélnél valakivel a munkaerőpiaci helyzetről és szeretnéd felfedezni a benned rejlő lehetőségeket, akkor keress minket bátran. Segítségünkkel közelebb kerülhetsz egy számodra értékesebb élethez.

Ismerd meg a szakmai csapatunkat, akik szívesen állnak rendelkezésedre: https://homeofficehungary.hu/szakmai-csapat/

Miben tudunk segíteni?

 • CV írás
 • Motivációs Levél/Freelancer portfólió kialakítása
 • CV portfólió fotózás
 • Interjú tanácsadás/Próba interjú
 • Önismereted mélyítése – hogy pontosan tudd, ki is vagy és mit szeretnél valójában

Írj nekünk bátran és mi nagyon szívesen válaszolunk.

LÉPÉSEK:

 1. e-mailt írsz nekünk az info@homeofficehungary.hu e-mail címre az alábbi tárgy valamelyikével: CV írás_XY, Mot levél/portfólió_XY, Portfólió fotózás_XY, Interjú tanácsadás_XY, Hrhelp_XY ( ha úgy érzed több területen is segítségre van szükséged)
 2. Leírod, hogy milyen munkatapasztalatod van és milyen területen szeretnél a jövőben dolgozni. Bármit merj leírni, ha űrhajós lennél azt is J
 3. Nagyon várod, hogy válaszoljunk mert pár napon belül megtesszük ám.
 4. Küldünk egy válasz levelet, amiben hasznos anyagok lesznek, egy szakmai kolléga elérhetősége és pár bátorító mondat.
 5. Egy levéltől megoldódik az életed és az álom állás valósággá válik. VAAAGY felkeresel minket, hogy együtt alakítsuk ki a szakmai anyagod és felkészítsünk az álláskeresésre és interjúkra. Így még hatékonyabb leszel a jövőben. Azt megígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk kísérünk téged az álláskeresési folyamatban.
 6. Megtalálod a tökéletes munkát, és mi együtt örülünk veled.

Hát ezek lennénk mi.

A HomeOfficeHungary csapata